SPONSORS 
 

 
Sponsors

Erg belangrijk voor het voortbestaan van Stichting De Kattenhulpdienst zijn niet alleen de donaties van particulieren, maar ook de ondersteuning van bedrijven. Vaccinaties, ontwormingstabletten, anti-vlooienmiddelen, etc dat alles kost heel veel geld! 

Daarnaast moeten de zwerfkatten ook elke dag hun buikjes rond kunnen eten. Sommige dieren komen ziek en verzwakt binnen en hebben speciaal voedsel nodig om aan te sterken. Voor de moederloze kittens die met de fles worden grootgebracht, zijn we afhankelijk van speciale (zeer kostbare) kittenmelk. 

Allemaal grote uitgaven. We zijn daarom altijd op zoek naar bedrijven en mensen die ons willen helpen. Op deze pagina vindt u de links en banners van bedrijven die ons ondersteunen. Hopelijk gaat dit in de toekomst een enorm uitgebreide pagina worden! Wilt u of uw bedrijf ons werk ook ondersteunen? Neem contact met ons op.

We danken onze sponsors. Het kan zijn dat zij ons een financiŽle bijdrage hebben gegeven of producten ter beschikking hebben gesteld.

Het is niet alleen de bijdrage die ons zo aangenaam treft: het feit dat zij de moeite nemen ons werk te ondersteunen is ook moreel een enorme opsteker. Langs deze weg willen we hen zeer hartelijk bedanken, namens de zwerfkatten, maar zeker ook namens onszelf!
 
 
www.dierenkliniekbrandts.nl
  
www.dier.nu
 
www.lunchroomdepiccolo.nl
  
  
  
 
JUMPER De Diersuper, Nijmeegseweg 6F, 5916 PT Venlo
www.jumper.nl
 

 www.drukkerijpasklaar.nl

 
  
   
www.virbac.nl