STEUN DE KHD

 Helpt u ons de zwerfkatten helpen? Steun De KHD!

Ieder jaar krijgt Stichting De Kattenhulpdienst veel meldingen binnen over zwerfkatten en (wees)kittens. Bedrijven en mensen zoals u weten feilloos de weg naar onze Stichting te vinden. Gelukkig maar, want zo kunnen we al sinds 1997 zwerfkatten de helpende hand reiken! 

Aan onze zorg voor de zwerfkatten hangt natuurlijk een prijskaartje. De praktische hulp kost geld, veel geld. De zwerfkatten kunnen de voor hen gemaakte kosten niet zelf betalen. Zij zijn afhankelijk van De Kattenhulpdienst, die op haar beurt volledig is aangewezen op donaties en giften. U begrijpt het al: ook uw bijdrage is echt nodig! 

Iedere euro komt direct bij de katten terecht! Uw geld wordt zorgvuldig besteed aan ondermeer sterilisaties/castraties, kostbare kittenvoeding, voer, medicijnen, inentingen, kattenbakvulling, ontwormingstabletten, anti-vlooienmiddelen, vervoerskosten, aanschaf van materiaal en het gebruik van de (mobiele) telefoon.

Helpt u ons ‘de eindjes aan elkaar te knopen’, zodat we de vrijwillige dienstverlening aan zwerfkatten kunnen continueren? Maak dan alstublieft uw donatie over op rekening 6103876 t.n.v. De Kattenhulpdienst te Sittard. (IBAN: NL52INGB0006103876 / BIC : INGBNL2A).
Elke euro is welkom!


Of doneer - eenvoudig en veilig - via de online doneer button: 


ONLINE DONEREN


Namens de zwerfkatten: hartelijk dank!


  

Stichting De Kattenhulpdienst is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat u giften aan onze Stichting onder bepaalde voorwaarden kunt aftrekken van de Belasting. Zie voor de voorwaarden op www.belastingdienst.nl